Sunday, October 26, 2014

Buy More! Save More!

Assalamualaikum,

Sempena Maal Hijrah 01 Muharam 1436 Alif Aisya Shoppe
sedang mengadakan Jualan Murah untuk Koleksi Active/Casual Muslimah Dress.

Anda dapat 20% diskaun & FREE shipping bila membuat belian lebih dari RM100.

20% diskaun ini hanya tertakluk utk barangan dalam Koleksi Active/Casual Muslimah Dress, tapi boleh digabungkan dengan Koleksi produk - produk lain bagi mencukupkan belian RM100.

Setelah selesai masukkan barangan pesanan anda dalam raga belian, jangan lupa untuk masukkan kod kupon "OFF20FS" di ruangan "SHOPPING CART"

Jualan ini akan berlangsung sehingga 15 November 2014.

Jangan lepaskan peluang yang sangat2 TERHAD ini.

Cepat Sales bermula Sekarang

26 ~ 15 November 2014
Order Sekarang >> Koleksi Active/Casual Muslimah Dress
 
http://alifaisya.com.my/onlineshop/active-casual-muslimah-dress
 

Monday, August 25, 2014

TAWARAN MENJADI EJEN DROPSHIP ALIF AISYA SHOPPE SEDANG DI BUKA !

Berminat berniaga tanpa modal & simpan stok?

Jemput join proram AGEN DROPSHIP Gedung Tshirt Muslimah @Alif Aisya Shoppe.

Anda cuma fokus utk promote online (juga offline), kami uruskn penghantaran utk anda.

X perlu risau modal, x payah sibuk deliver !

Jom sertai sekarang, hanya 20 slot dibuka.

PM ke FB Gedung Tshirt Muslimah @Alif Aisya Shoppe sekarang 


 @ WhatsApp ke 019 9114933


Saturday, July 5, 2014

Jubah Muslimah Qirani Q116 - Preorder





Jubah Muslimah Qirani Q116
=============
Price - RM 89



Size:  S - XL
Material: Cotton Akrilik


http://gedung-tshirt-ummah.blogspot.com/p/t-shirtjubah-muslimah-qirani.html



✔ Min order 2 helai

✔ Tarikh akhir preorder Batch 5: 13 Sept 2014
✔ ETA : 27 Sept 2014

✔ Wang akan dikembalikan jika baju dipesan tiada
https://docs.google.com/forms/d/13xKbxe5fQhVLvjx2_TA7jC3dQvZyWHqUPtfJVnQKwws/viewform?usp=send_form


Monday, June 30, 2014

Jubah Muslimah Qirani Q113 - Preorder






Jubah Muslimah Qirani Q113
=============
Normal Price: RM99
Special Member Price : RM89

Size:  S - 3XL
Material: 100% High Quality Carded Cotton Tshirt


Details:
- A Shape Cutting
- Functional Front Buttons
- Suitable for Nursing

http://gedung-tshirt-ummah.blogspot.com/p/t-shirtjubah-muslimah-qirani.html


✔ Min order 2 helai

✔ Tarikh akhir preorder Batch 5: 13 Sept 2014
✔ ETA : 27 Sept 2014

✔ Wang akan dikembalikan jika baju dipesan tiada
https://docs.google.com/forms/d/13xKbxe5fQhVLvjx2_TA7jC3dQvZyWHqUPtfJVnQKwws/viewform?usp=send_form


Tuesday, June 17, 2014

Jubah Muslimah Ukhti U111 Burgundy


Jubah Muslimah Ukhti U111 Burgundy

Harga: RM86

Color: Burgundy, Oren
Material: 100% Comb Cotton T-shirt


http://www.alifaisya.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=199
 


Monday, June 9, 2014

T-shirt Muslimah Clearance Sale

Nak t-shirt Muslimah murah tapi berkualiti?

Jom intai - intai ruangan Clearance Sale ini. Klik je banner di bawah!

http://alifaisya.com.ws4.webshaper.com.my/webshaper/store/viewCat.asp?catID=32

Sunday, June 8, 2014

T-shirt Muslimah Qirani Q126 - Preorder







T-shirt Muslimah Qirani Q126
=============
Normal Price: RM69
Special Member Price : RM59

Size:  S - 3XL
Material: 100% High Quality Combed Cotton Tshirt


Details:
- A Shape Cutting
- Functional Front Buttons

http://gedung-tshirt-ummah.blogspot.com/p/t-shirtjubah-muslimah-qirani.html




✔ Min order 2 helai

✔ Tarikh akhir preorder Batch 5: 13 Sept 2014
✔ ETA : 27 Sept 2014

✔ Wang akan dikembalikan jika baju dipesan tiada
https://docs.google.com/forms/d/13xKbxe5fQhVLvjx2_TA7jC3dQvZyWHqUPtfJVnQKwws/viewform?usp=send_form

T-shirt Muslimah Qirani Q100 - Preorder







T-shirt Muslimah Qirani Q100
=============
Normal Price: RM69
Special Member Price : RM59

Size:  S - 3XL
Material: 100% High Quality Carded Cotton Tshirt


Details:
- A Shape Cutting
- Functional Front Buttons
- Suitable for Nursing

http://gedung-tshirt-ummah.blogspot.com/p/t-shirtjubah-muslimah-qirani.html

✔ Min order 2 helai

✔ Tarikh akhir preorder Batch 5: 13 Sept 2014
✔ ETA : 27 Sept 2014

✔ Wang akan dikembalikan jika baju dipesan tiada


https://docs.google.com/forms/d/13xKbxe5fQhVLvjx2_TA7jC3dQvZyWHqUPtfJVnQKwws/viewform?usp=send_form

Thursday, May 29, 2014

Preorder T-shirt Muslimah Qirani dibuka sekarang!

Assalamualaikum,

Khas buat peminat t-shirt muslimah Qirani! Mesti geram tengok desain-desain terbaru t-shirt, jubah muslimah Qirani ni kan?

Semuanya mengancam & cantik - cantik belaka. Tapi selalunya bila nak order saiz yang anda nak habis.

Kini KakTi dah jumpa salah satu stokis terbesar di Indonesia, stoknya lebih besar. Jadi lebih banyak pilihan & insyaallah saiz yang anda nak juga ada.

Untuk memudahkan dua pihak KakTi akan buat sistem preorder untuk tempahan Qirani kali ini. Anda dapat saiz & fesyen idaman, KakTi tak perlu simpan stok yang banyak dalam sesuatu masa...ada dekat 60 desain dari Qirani ini sahaja...  :o

Jadi apa tunggu lagi jom terjah katalog Qirani terbaru ini & order ===> T-shirt/Jubah Muslimah Qirani




Monday, May 19, 2014

BUY 2 ONLY RM100 - Poslaju Percuma



Stok terhad! Siapa cepat dia dapat!

PM ke https://www.facebook.com/messages/GedungTshirtMuslimah

atau WhatsApp ~ 0199114933
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...